Jović na svome u Ajntrahtu

Izvor: Mondo, 02.Feb.2018, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jović "na svome" u Ajntrahtu

Mladi reprezentativac Srbije kaže da se u nemačkom klubu radi bolje nego u Benfici.

Luka Jović (20) odlično se snašao u Ajntrahtu iz Frankfurta, koji ga je letos doveo iz Benfike na dvogodišnju pozajmicu.

Na 10 nastupa u Bundes ligi dao je četiri gola, od toga po jedan na poslednje tri utakmice, protiv Šalkea (2:2) u decembru i u pobedama nad Volfsburgom (3:1) i Borusijom iz Menhengladbaha (2:0) u januaru.

"Ovde se radi mnogo bolje nego u Benfici, želeo >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << bih da ostanem u Ajntrahtu i po isteku pozajmice", rekao je Jović za magazin "Kiker".

Nekadašnja velika nada Crvene zvezde prešla je u trofejni portugalski klub januara 2016.

Jović je u prvoj polusezoni zabeležio dva nastupa za prvi tim Benfike, a u sezoni 2016/17 još dva. Sve ostalo vreme nastupao je za "B" tim.

Za mladu reprezentaciju Srbije dao je četiri gola na devet utakmica.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.