Jokiću tripl-dabl, Denveru prvo mesto (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 04.Dec.2018, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jokiću tripl-dabl, Denveru prvo mesto (VIDEO)

Srpski centar je slobodnim bacanjima na šest sekundi do kraja zapečatio trijumf Nagetsa u Kanadi 106:103.

U dvoboju lidera dve konferencije, gosti iz Kolorada su zabeležili iznenađujuću pobedu protiv Toronto Reptorsa.

No pressure at all for Nikola as he knocked in the game winning free throws to cap off his triple-double!#MileHighBasketball pic.twitter.com/FJSHsmeQtN— Denver Nuggets (@nuggets) 04. децембар 2018.

Drugi tripl-dabl za Nikolu Jokića >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ove sezone: 23 poena, 11 skokova i 15 asistencija. Da se ne radi o praznim brojkama, govore i ključni poeni postignuti tokom same završnice.

Prvo je na 40 sekudni pogodio težak floter preko Serža Ibake za 102:101.  Posle toga je sa linije penala finiširao Reptorse.

Ukoiliko će pogleda u statistike videće se Torontovih 12/12 sa penala, naspram 15/24 Denvera. Pogođen je isti broj trojki (11), s tim što su izabranici Majka Malouna to učinili iz 28 pokušaja, Torontu je bio potreban 41 šut.

Zvezda domaće ekipe Kavaj Lenard je završio kao najefikasniji na obe strane sa 27 poena, Serž Ibaka je dao 15, Paskal Sijakam 14 poena.

Osim Nikole, sjajno je odigrao i Džamal Marej - 21 poen, osam skokova, sedam skokova.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.