Izvor: MozzartSport.com, 07.Jul.2020, 20:46

Jokić ne putuje u Orlando, za sada...

Videćemo da li će se naknadno pridružiti saigračima

Američki novinar Majk Singer napisao je na Tviteru da Nikola Jokić neće putovati sa ostalim igračima i stručnim štabom Nagetsa u Orlando na završnicu NBA lige, a sve zbog korona virusa na koji je bio pozitivan pre oko dve nedelje.

Ali, nije jasno niti precizirano da li će se kasnije individualno pridružiti saigračima ili neće. Inače, isti novinar je napisao da je Jokić dobio negativan >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << nalaz na virus koronu.

Nije poznato gde se Jokić zarazio, ali je bio da oproštajnom meču "Deki, Ciao" na kom su bili i Nikola Janković i Novak Đoković, a kod kojih je potvrđena COVID-19 infekcija.

"Koliko sam čuo, Nikola Jokić neće biti u avionu Nagetsa koji danas putuje u Orlando. Bilo mu je potrebno dva negativna testa (na korona virus) u Srbiji i još dva negativna testa pre nego što bi smeo da uđe u avion, kako nalaže protokol NBA. Izvor mi je rekao da je on dobio negativan test u Srbiji i da se oseća dobro, ali da je naišao na probleme oko putovanja", naveo je Singer.

Denver će se, kao i ostale ekipe, prema planu 7. jula zaputiti u Orlando, gde ih 30. jula očekuje nastavak NBA lige.

Majkl Meloun je pre šest dana izjavio da Nagetsi rade na tome da centar reprezentacije Srbije bude u avionu za Orlando.

NBA sezona se nastavlja 31. jula u Dizni svetu u Orlandu, a igračima je data mogućnost da u cilju lične bezbednosti odustanu od igranja kako ne bi dobili virus korona.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.