Jokić: Znamo šta moramo da radimo

Izvor: B92, 22.Apr.2023, 11:44

Jokić: Znamo šta moramo da radimo

Nikola Jokić govorio je posle pobede portiv Minesote u plej-ofu Zapadne konferencije.

Košarkaši Denver Nagetsa pobedili su Minesotu Timbervulvs 120:111, u trećoj utakmici prve runde plej-ofa Zapadne konferencije, a Jokić je susret završio sa tripl-dabl učinkom od 20 poena, 12 asistencija i 11 skokova.

"Bilo nam je potrebno da pobedimo. Nismo želeli da ih vratimo u život, da im damo nov život. Želeli smo da budemo agresivni, da mi prvi napdnemo i zaadamo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << udarac i da oni moraju da reaguju na nas. To nam je bio plan", rekao je Jokić posle meča.

Nagetsi vode 3-0 i veoma su blizu da uruče "metlu" TImbervulvsima, odnosno da seriju završe u četiri utakmice.

"Imamo poštovanje, jer znamo da su opasan tim. Nismo želeli da im dozvolimo da igraju slobodno. Moramo da imamo isti pristup, jer će oni biti agresivni, a mi moramo da budemo još agresivniji kako bismo kontrolisali meč. Znamo šta moramo da radimo, mi nismo pod pritiskom" ,poručio je Jokić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.