Jokan ostao bez četvorce igrača

Izvor: B92, 14.Avg.2013, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jokan ostao bez četvorce igrača

Uprava fudbalskog kluba Levski iz Sofije otpustila je četvoricu igrača zbog neočekivano loših partija u bugarskom prvenstvu.

Ekipa koju sa klupe vodi srpski trener Slaviša Jokanović trenutno se nalazi na devetom mestu na tabeli, a u nastavku sezone neće moći da računa na Holanđanina Dastlija Muldera, Brazilca Ramona Lopesa i portugalske fudbalere Kristovaa Ramosa i Žoaa Silvu.

"To je moja odluka. Sa ovim igračima ne možemo da ostvarimo naše ciljeve. Nisu iskoristili >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << šansu koju im pružamo već dva meseca i sada smo spremni za pregovore sa novim fudbalerima", rekao je direktor kluba Nasko Sirakov.

Levski je nedavno pretrpeo elininaciju u kvalifikacijama za Ligu Evrope od kazahstanskog predstavnika Irtiša iz Pavlodara, posle čega je Jokanović na klupi višetrukog šampiona Bugarske zamenio Nikolaja Mitova.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Jokan ostao bez četvorce igrača

Izvor: B92, 14.Avg.2013

Uprava fudbalskog kluba Levski iz Sofije otpustila je četvoricu igrača zbog neočekivano loših partija u bugarskom prvenstvu...Ekipa koju sa klupe vodi srpski trener Slaviša Jokanović trenutno se nalazi na devetom mestu na tabeli, a u nastavku sezone neće moći da računa na Holanđanina Dastlija...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.