Jasikevičus: Da li je protiv mene? Baš me briga

Izvor: B92, 29.Dec.2023, 14:07

Jasikevičus: Da li je protiv mene? Baš me briga

Trener Fenerbahčea Šarunas Jasikevičus odgovorio je na komentare Nika Kalatesa.

Njih dvojica su sarađivali i u Barseloni, a Kalates je nedavno izjavio da Jasikevičus ne daje baš preveliku slobodu igračima.

"Razumem Nikove komentare i ono što je rekao. Ne mislim da je rekao nešto pogrešno. On je samo rekao svoje mišljenje, da se jedan trener razlikuje od drugog. Jedan želi da kontroliše više, jedan želi ovo, jedan ti dozvoljava da uradiš ovo, drugi ne >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dozvoljava. Nisam baš osetljiv u ovim situacijama", rekao je Jasikevičus posle pobede nad Efesom.

"To je bilo iskreno mišljenje. Da li je protiv mene? Nije me baš briga. Zajedno smo, radimo najbolje za Fenerbahče. ‘Oh, pričao je nešto pre’. Mislim da je bio iskren".

Fener je vezao četiri pobede u Evroligi i zauzima peto mesto sa skorom 10-7.

"Stvar je u tome što moram da uradim ono što je najbolje za tim. Neki igrači to vole, neki ne. Najvažnije je kako to utiče na profesionalizam i učinak na terenu, treninzima i utakmicama. Kada imate mnogo igrača, nekima ćeš se dopasti, nekima nećeš. Ako ide dobro, obično im se sviđaš. Ako ne ide dobro, ekipa gubi, obično je trener problem", dodao je litvanski stručnjak.

Fenerbahče naredni meč igra protiv Crvene zvezde u utorak.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.