Janko Tipsarević u četvrtfinalu

Izvor: NaDlanu.com, 29.Feb.2012, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janko Tipsarević u četvrtfinalu

Srpski teniser Janko Tipsarević plasirao se danas u četvrtfinale turnira u Dubaiju, poto je sa 2:1 u setovima (6:7, 6:1, 6:1) pobedio Flavija Čipolu iz Italije.

Naredni rival Tipsareviću biće pobednik duela Novak Đoković - Sergej Stahovski, koji je u toku.Tipsarević je loše počeo meč protiv 86. igrača na svetskoj rang listi (ATP), kojem je dozvolio da povede sa 3:0 u gemovima. On se potom vratio >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << u igru, pošto je oduzeo protivnikov servis za 3:4 i 6:5, ali je u taj-brejku izgubio sa 7:2.Druga dva seta Tipsarević, koji je deveti na ATP rang listi, odigrao je mnogo sigurnije, pa je došao do druge pobede u dva međusobna duela sa Čipolijem.Beta
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.