Tipsarević čeka Djokovića ili Stahovskog

Izvor: NaDlanu.com, 29.Feb.2012, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tipsarević čeka Djokovića ili Stahovskog

DUBAI, 29. februara 2012. (Beta) - Srpski teniser Janko Tipsarević plasirao se u sredu u četvrtfinale turnira u Dubaiju, pošto je sa 2:1 u setovima (6:7, 6:1, 6:1) pobedio Flavija Čipolu iz Italije.

DUBAI, 29. februara 2012. (Beta) - Srpski teniser Janko Tipsarević plasirao se u sredu u četvrtfinale turnira u Dubaiju, pošto je sa 2:1 u setovima (6:7, 6:1, 6:1) pobedio Flavija Čipolu iz Italije.Naredni rival Tipsareviću >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << biće pobednik duela Novak Djoković - Sergej Stahovski, koji je u toku.Tipsarević je loše počeo meč protiv 86. igrača na svetskoj rang listi (ATP), kojem je dozvolio da povede sa 3:0 u gemovima. On se potom vratio u igru, pošto je oduzeo protivnikov servis za 3:4 i 6:5, ali je u taj-brejku izgubio sa 7:2.Druga dva seta Tipsarević, koji je deveti na ATP rang listi, odigrao je mnogo sigurnije, pa je došao do druge pobede u dva medjusobna duela sa Čipolijem.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ATP Dubai: Janko čeka Novaka

Izvor: Sportal.rs, 29.Feb.2012

Posle Igora Kunjicina Janko Tipsarević je na ATP turniru u Dubaiju pobedio i Flavija Ćipolu.

Nastavak na Sportal.rs...

Đoković na Tipsarevića u Dubaiju

Izvor: Vesti-online.com, 29.Feb.2012

Najbolji svetski teniser Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale turnira u Dubaiju, gde će snage odmeriti sa zemljakom i velikim prijateljem Jankom Tipsarevićem, a meč dva srpska tenisera planiran je za četvrtak oko 16 sati po našem vremenu...Novak je posle velike borbe u dva seta savladao Sergeja...

Nastavak na Vesti-online.com...

Djoković u četvrtak protiv Tipsarevića

Izvor: NaDlanu.com, 29.Feb.2012

DUBAI, 29. februara 2012. (Beta) - Najbolje rangirani svetski teniser Novak Djoković igraće u četvrtak u četvrtfinalu turnira u Dubaiju protiv saigrača iz reprezentacije Srbije Janka Tipsarevića, pošto je u sredu sa 2:0 u setovima (7:6, 6:3) pobedio Sergeja Stahovskog iz Ukrajine... DUBAI, 29....

Nastavak na NaDlanu.com...

Tipsarević čeka Novaka

Izvor: RTV Pink, 29.Feb.2012

. . . Srpski teniser Janko Tipsarević plasirao se danas u četvrtfinale turnira u Dubaiju, pošto je sa 2:1 u setovima (6:7, 6:1, 6:1) pobedio Flavija Čipolu iz Italije. . .

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.