Izvor: MozzartSport.com, 24.Feb.2021, 18:10

Jaja Sanogo potpisao za Hadersfild

Čeka ga borba za opstanak u Čempionšipu

Proveo je Jaja Sanogo više od pola godine bez kluba i danas je napokon uspeo da se „skući“.

Nekadašnji napadač Arsenala prihvatio je ponudu Hadersfilda, tako da će se u nastavku sezone boriti za opstanak u Čempionšipu. Upravo na toliki period mu i važi ugovor – do kraja sezone.

Sanogo je slobodan od letos, kada se razišao sa Tuluzom. Verovatno ni on sam nije verovao da će mu biti potrebno >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << toliko vremena da pronađe novi klub. Zanimljivo je da se letos pominjao kroz fudbalsku čaršiju da je ponuđen i Partizanu, ali tada su crno-beli izabrali Žana-Kristofa Bajbeka.

Francuski napadač je karijeru počeo u Okseru, tada je važio za jednog od najtalentovanijih napadača sveta, došao je do Arsenala, ali mu se put nije razvio kako je očekivao. Bio je u Kristal Palasu, Ajaksu, Čarltonu i na kraju Tuluzu. Od danas je ponovo deo ostrvskog fudbala.

Hadersfild je na 19. mestu Čempionšipa, sa sedam bodova više, ali i dve odigrane utakmice više od Roterama, koji je prvi ispod crte.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.