JSL: Partizan vodi protiv Radničkog!

Izvor: Mondo, 11.Nov.2012, 18:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JSL: Partizan vodi protiv Radničkog!

Crno-beli u 24. minutu stekli prednost u okršaju sa Kragujevčanima - 1:0. Strelac Ivan Ivanov.

Crno-beli pokušaće da pred praznim tribinama svog stadiona pobede Radnički 1923 i pobegnu rivalu na osam bodova prednosti.

OFK Beograd uradio je veliki posao za njih, pa im je preostalo da trijumfom osvoje 33. bod i još mirnije dočekaju "večiti derbi" u narednom kolu.

I dobro im ide. Od 24. minuta vode pred praznim tribinama stadiona u Humskoj.

Milan >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Smiljanić iznudio je prekršaj na oko 20 metara od gola Marka Kneževića, Nemanja Tomić iz slobodnjaka pogodio prečku, a Ostojić glavom prosledio odbijenu loptu do Ivanova. Bugarskom internacionalcu nije bilo teško da je sa par metara ubaci u nebranjenu mrežu.

Trener gostiju Dejan Đurđević bio je primoran da u 33. minutu izvede iz igre svog najubojitijeg napadača Darka Slapevića i zameni ga Predragom Sikimićem.

Uskoro opširnije...

PARTIZAN: Petrović - Miljković, Lazevski, Ostojić, Ivanov, Smiljanić, S. Marković, Jojić, Tomić, L. Marković, Mitrović

RADNIČKI 1923: Knežević - Pavlović, Fejsa, Kosorić, Milošević, Nedović, Petronijević, Petrović, Simović, Milošković, Spalević (od 33' Sikimić).

(MONDO, foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

JSL(poluvreme):Partizan vodi protiv Radničkog

Izvor: Mondo, 11.Nov.2012

Crno-beli u 24. minutu stekli prednost u okršaju sa Kragujevčanima - 1:0. Strelac Ivan Ivanov...Crno-beli pokušaće da pred praznim tribinama svog stadiona pobede Radnički 1923 i pobegnu rivalu na osam bodova prednosti...OFK Beograd uradio je veliki posao za njih, pa im je preostalo da trijumfom...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.