JSL: Derbi u NS, Zvezda  Spartak

Izvor: B92, 28.Sep.2013, 23:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JSL: Derbi u NS, Zvezda " Spartak

Utakmicama sedmog kola, u nedelju, nastavlja se takmičenje u Jelen Superligi Srbije, a derbi se igra u Novom Sadu između Vojvodine i Partizana.

Utakmice su prvobitno bile na programu u subotu, ali su zbog održavanja Parade ponosa i bezbednosne situacije, pomerene za jedan dan.

Većina mečeva se igra od 15.30, osim duela u Novom Sadu na stadionu "Karađorđe" koji počinje u 17 časova, a dva sata kasnije, u Beogradu, počinje duel Crvene zvezde i Spartaka.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
U istom terminu igraju Sloboda i Radnički 1923 u Užicu, dok se od 15.30 sastaju OFK Beograd i Rad, Javor i Radnički iz Niša, Jagodina i Noiv Pazar, Napredak i Čukarički, odnosno Donji Srem i Voždovac.

Lider šampionata Partizan u Novom Sadu igra sa Vojvodinom i pokušaće pobedom da zadrži prvo mesto na tabeli. ‘Crno-beli’ su u prošlom kolu pobedili OFK Beograd sa 2:0, dok je utakmica Vojvodine i Radničkog iz Niša prošlog vikenda odložena, zbog zauzetosti stadiona “Čair”. Partizan je prvi na tabeli sa 16 bodova, a Vojvodina je sedma sa devet bodova i utakmicom manje.

Fudbaleri Crvene zvezde igraju sa Spartakom i pokušaće da se iskupe za poraz iz prošlog kola do Voždovca sa 1:0, posle kojeg za vodećim Partizanom zaostaju šest bodova. Spartak je prošle nedelje pobedio na svom terenu Napredak sa 3:2, pa će dobrim rezultatom pokušati da se popne u gornji deo tabele. Zvezda je peta na tabeli sa deset bodova, a Spartak sa tri boda manje zauzima 11. mesto.

Drugoplasirani Čukarički igra u Kruševcu sa Napretkom i pokušaće pobedom da ostane u vrhu tabele. ‘Brđani’, koji imaju dva boda manje od Partizana, su u prošlom kolu igrali bez golova sa Jagodinom, dok je Napredak izgubio od Spartaka sa 3:2 i zauzima deveto mesto sa sedam bodova.

Fudbaleri Novog Pazara igraju u Jagodini i žele da ostvare dobar rezultat, kako bi ostali među pet vodećih ekipa u Superligi. Novi Pazar, koji se sa deset bodova nalazi ispred Zvezde na četvrtom mestu, je u prošlom kolu pobedio Javor sa 2:0, dok će Jagodina pokušati da zabeleži pobedu, posle remija bez golova sa Čukaričkim.

U ‘malom’ gradskom derbiju na Karaburmi igraju OFK Beograd i Rad. Obe ekipe nisu pobedile u prošlom kolu. ‘Građevinari’ su odigrali bez golova protiv Slobode, dok je OFK izgubio od Partizana 2:0. Rad je 14. na tabeli sa četiri boda, a OFK sa dva boda više zauzima 12. mesto.

Fudbaleri Slobode u Užicu igraju sa Radničkim iz Kragujevca, Javor će igrati na svom terenu sa Radničkim iz Niša, a Donji Srem će biti domaćin Voždovcu.

Jelen Superliga, šesto kolo

nedelja, 29. septembar

OFK Beograd – Rad 15.30

Javor – Radnički Niš 15.30

Jagodina – Novi Pazar 15.30

Napredak – Čukarički 15.30

Donji Srem – Voždovac 15.30

Vojvodina – Partizan 17.00

Sloboda Užice – Radnički 1923 19.00

Crvena zvezda – Spartak 19.00
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JSL: Vojvodina za opstanak u šampionskoj trci, Partizanu nije dovoljan bod u Novom Sadu

Izvor: Sportal.rs, 29.Sep.2013, 08:05

Derbi sedmog kola Jelen Superlige između Vojvodine i Partizana (nedelja, 17.00) u dobroj meri odrediće dalji tok šampionata i daće odgovor na pitanje da li Novosađani konačno imaju kvalitet da se ravnopravno uključe u trku za šampionsku titulu.

Nastavak na Sportal.rs...

JSL: Derbi u NS, Zvezda na Spartak

Izvor: B92, 29.Sep.2013

Sve utakmice sedmog kola Jelen Superlige Srbije na programu su u nedelju, a derbi se igra u Novom Sadu, gde Vojvodina od 17 sati dočekuje Partizan...Dva sata kasnije Crvena zvezda na Marakani' igra sa Spartakom, a u istom terminu sastaju se Sloboda i Radnički 1923...Ostali mečevi počinju u 15.30h...

Nastavak na B92...

Derbi u ''Srpskoj Atini'', Zvezda čeka Spartak

Izvor: RTS, 29.Sep.2013

Sve utakmice sedmog kola domaćeg fudbalskog prvenstva igraju se u nedelju, a svakako najveću pažnju privlači derbi meč u Novom Sadu između Vojvodine i Partizana od 17 časova. Subotički Spartak gostuje na Marakani dva sata kasnije...Zbog (ne)održane gej parade sve utakmice sedmog kola Jelen Superlige...

Nastavak na RTS...

Voša dobila Partizan, Zvezda čeka Spartak

Izvor: RTS, 29.Sep.2013

Fudbaleri Vojvodine savladali su, u Novom Sadu, u derbiju kola lidera šampionata Partizan sa 2:1 (0:0). Subotički Spartak gostuje na Marakani...18.55 - Kraj utakmice. Vojvodina je savladala Partizan sa 2:1. ..18.50 - GOOOL. Golom Alivodića Vojvodina dolazi u prednost od 2:1. Igrao se 89. minut. ..18.37...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.