JAGODINA: Pojačanje pred Zvezdu

Izvor: Mondo, 01.Nov.2012, 15:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JAGODINA: Pojačanje pred Zvezdu

"Ćurani" uoči gostovanja crveno-belima i zvanično doveli vezistu Luku Petričevića (20), bivšeg igrača Paoka. "Bez bele zastave na 'Marakani'", poručuje Simo Krunić.

Uspesi i trijumfi Jagodine ove jeseni nisu iznenađenje.

Zauzimanjem treće pozicije na tabeli Jelen Superlige pred gostovanje Crvenoj zvezdi, ekipa Sima Krunića potvrdila je kvalitet i dokazala da prošle sezone nije slučajno izborila >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope.

Na svom terenu ove sezone igra perfektno. Šest utakmica - šest pobeda. Na strani se još nije radovala.

Krunić pred put u Beograd poručuje da u Ljutice Bogdana neće odstati od borbe za bodove.

"Za nas će to biti vrlo teška utakmica. Zvezda je jedna od naših najboljih ekipa, ali ćemo mi sigurno pokušati da odigramo što bolje u nastojanju da dođemo do povoljnog rezultata. Utakmica sa Zvezdom je derbi, divna prilika za sve naše igrače da se dokažu, ali i za ekipu u celini da vidimo gde smo u ovom momentu", rekao je Krunić na konferenciji za novinare.

Od svojih igrača traži "ono što i do sada". Među neće biti i Luka Petričević, vezista koji je tokom desetodnevne probe pod Đurđevim brdom dokazao kvalitet i potpisao trogodišnji ugovor. Pravo da nastupa u takmičarskim utakmicama steći će u januaru.

Ponikao je u mlađim selekcijama Budućnosti iz Podgorice, a poslednje dve godine proveo je u grčkom Paoku.

"Ovde sam naišao na veome dobre uslove i na dobre ljude. Nadam se da ću im se na najbolji mogući način odužiti svojim angažovanjem, igrom i fudbalskim znanjem. Nadam se da ću se izboriti za mesto u prvih 11", kazao je Petričević, a prenela Beta.

Mladi fudbaler je dodao da je u Grckoj stekao određeno iskustvo, ali da tamo nije dobio šansu da igra. Krunić ga je testirao u nekoliko utakmica, počev od prijateljske sa Radničkim iz Kragujevca tokom nedavne pauze.

Krunić nije hteo da otkriva sastav za meč sa crveno-belima i rekao da će biti poznat pred samu utakmici zbog "određenih problema".

(MONDO)
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.