Ivanović: Odbrana ključ pobede

Izvor: B92, 13.Feb.2015, 23:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivanović: Odbrana ključ pobede

Trener Panatinaikosa Duško Ivanović rekao je da su njegovi košarkaši pobedili Crvenu zvezdu zahvaljujući odličnoj odbrani u poslednoj deonici.

"Odbrana u poslednjoj četvrtini je bila ključ pobede. Izgubili smo intenzitet tokom utakmice, posle plus 20, ali smo na kraju došli do veoma, veoma značajne pobede za nas", rekao je Ivanović na terenu odmah posle utakmice u Atini.

Panatinaikos je u sedmom kolu Top16 faze Evrolige pobedio Zvezdu sa 74:69 u veoma >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << neizvesnoj utakmici, iako je posle prve četvrtine imao 20 poena prednosti.

Najefikasniji u grčkom timu Ej-Džej Sloter rekao je da je utakmica bila fantastična.

"Ovo je bila fantastična utakmica. Počeli smo agresivno, ali smo učinili sebi da nam bude teže nego što bi trebalo, međutim, uspeli smo da zabeležimo pobedu", rekao je Sloter.

Panatinaikos posle prvog dela Top16 faze ima skor 5/2, dok je Zvezda u Atini zabeležila šesti poraz.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ivanović: Odbrana u poslednjoj deonici ključ pobede

Izvor: Sportal.rs, 13.Feb.2015

Trener Panatinaikosa Duško Ivanović rekao je da su njegovi košarkaši pobedili Crvenu zvezdu zahvaljujući odličnoj odbrani u poslednoj deonici...- Odbrana u poslednjoj četvrtini je bila ključ pobede. Izgubili smo intenzitet tokom utakmice, posle “plus 20”, ali smo na kraju došli do veoma,...

Nastavak na Sportal.rs...

Ivanović: Odbrana u poslednjoj deonici ključ pobede

Izvor: Kurir, 14.Feb.2015, 00:11

Panatinaikos posle prvog dela Top16 faze ima skor 5/2, dok je Zvezda u Atini zabeležila šesti poraz..ATINA - Trener Panatinaikosa Duško Ivanović rekao je da su njegovi košarkaši večeras pobedila Crvenu zvezdu zahvaljujući odličnoj odbrani u poslednoj deonici..."Odbrana u poslednjoj četvrtini...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.