Izvor: MozzartSport.com, 03.Feb.2021, 17:56

Ivanić iskreno: Počeli smo da spominjemo Milan

“Ipak, znamo da nas do tada čekaju dva ligaška meča”, poručio iskusni vezista

Atmosfera se polako zagreva, navijači Crvene zvezde se nadaju da će moći uživo da prate veliki duel sa Milanom. Italijanski gigant je poslao spisak licenciranih igrača za duele protiv srpskog šampiona... Međutim, igrači Dejana Stankovića, posle odlično odrađenog posla u Turskoj, moraju da se fokusiraju na prolećnu premijeru u Novom Pazaru.

Ipak, jasno je da je crveno-belima >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << teško da preskoče jednu od centralnih sportskih tema u Srbiji.

“Daleko je utakmica sa Milanom, u smislu toga da prethodno imamo ligaške duele. Spomenemo nekad Milan, prokomentarišemo ih u svlačionici, ali smo bili fokusirani da odradimo pripreme što bolje. Sada razmišljamo o Novom Pazaru i želimo da na što bolji način započnemo prolećni deo sezone”, rekao je Ivanić.

Dobru atmosferu u Ljutice Bogdana donela su odlična izdanja na pripremama u Turskoj. Posebno, poslednji prijateljski meč protiv ukrajinskog Šahtjora.

“Pripreme su prošle odlično. Na Kipru smo odradili bazični deo, potom je usledila Turska, gde nam je bilo dosta zanimljivije. Mnogo više smo radili sa loptom, uvežbavali taktiku, igrali utakmice. Upravo smo na tim mečevima pokazali kvalitet, jer smo igrali protiv dobrih ekipa, a uspevali da pobeđujemo. Jesu to prijateljske utakmice, ali uvek je lepo trijumfovati. Takođe, mnogo golova smo postigli posle sjajnih i uigranih akcija”, dodao je Ivanić.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.