Ivana nije uspela u prvoj seriji

Izvor: Vesti-online.com, 09.Avg.2017, 20:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivana nije uspela u prvoj seriji

U toku su kvalifikacije u disciplini skok udalj na Svetskom prvenstvu u atletici u Londonu, a norma za plasman u finale je 6,70 metara. Atletičarka ne ide na ruku to što u glavnom gradu Engleske pada kiša i prilično je hladno.

Naša atletičarka Ivana Španović je u prvoj seriji skočila 6,62, odnosno falilo joj je samo osam santimetara da već u prvom pokušaju prebrine sve brige pa će morati ponovo na zaletište.

Zanimljivo je da u prvoj seriji nijedna >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << takmičarka nije uspela da dostigne željeni rezultat, a od Ivane je bolja bila samo Tijana Bartoleta sa 6,64.

U drugoj grupi najbolji skok u prvoj seriji ostvarila je Britanka Lorejn Judžin sa 6,63 metra.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Ivana nije uspela u prvoj seriji, kiša i vetar protiv skakačica

Izvor: Vesti-online.com, 09.Avg.2017

U toku su kvalifikacije u disciplini skok udalj na Svetskom prvenstvu u atletici u Londonu, a norma za plasman u finale je 6,70 metara. Atletičarkama ne ide na ruku to što u glavnom gradu Engleske pada kiša, duva vetar i prilično je hladno za ovo doba godine (15C)..Naša atletičarka Ivana Španović...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.