Ivan Obradović na probi u Viteseu

Izvor: B92, 03.Jan.2014, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivan Obradović na probi u Viteseu

Nekadašnji reprezentativac Srbije i fudbaler Partizana Ivan Obradović putovaće na pripreme sa viteseom, pišu holandski mediji.

Obradović je slobodan igrač a do jeseni 2013. godine bio je član španske Saragose.

"Ivan će imati priliku da pokaže koliko može. Putovaće sa ekipom u Abu Dabi na pripreme," rekao je sportski direktor holandskog ligaša Mohamed Alač.

Iz >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Partizana je u Španiju otišao kao standardni reprezentativac u leto 2009. godine, u Saragosi imao puno problema sa povredama ali i igrao u prve dve sezone.

Usledila je šestomesečna pauza zbog povrede, povratak na teren pa novi problemi sa kolenom zbog kojih je u sezoni 2012/13 odigrao samo jednu utakmicu u Primeri.

Za reprezentaciju Srbije odigrao je 20 utakmica, poslednju u februaru 2012. godine.

Vitese je na polusezoni u holandskom šampionatu na deobi prvog mesta sa ekipom Ajaksa.

Za Vitese igra i Marko Vejinović, momak srpskog porekla rođen u Amsterdamu, a član Vitesea je i Nikola Aksentijević, igrač na pozajmici u Partizanu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ivan Obradović na probi u Viteseu

Izvor: B92, 03.Jan.2014

Nekadašnji reprezentativac Srbije i fudbaler Partizana Ivan Obradović putovaće na pripreme sa viteseom, pišu holandski mediji...Obradović je slobodan igrač a do jeseni 2013. godine bio je član španske Saragose..."Ivan će imati priliku da pokaže koliko može. Putovaće sa ekipom u Abu Dabi na...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.