Istorija - Niko kao Larkin! (video)

Izvor: Sportske.net, 18.Jan.2020, 15:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Istorija - Niko kao Larkin! (video)

Bez sumnje, najbolji igrač u Evropi u ovom trenutku.

Košarkaši Anadolu Efesa su nastavili da beleže sjajne rezultate ove sezone, duplo kolo su završili sa maksimalnim učinkom i prvi su na tabeli sa 17 pobeda i samo tri poraza, imaju dva trijumfa više od drugoplasiranog Reala.

Igraju sjajnu košarku, a prosto je neverovatno kako ove sezone igra Šejn Larkin.

Ispisao je istoriju kada je utakmici protiv Bajerna postigao 49 poena, to nikome ranije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nije pošlo za rukom, a sada je još jednom svoje ime duboko urezao u istoriju Evrolige.

On je po treći put zaredom proglašen za najkorisnijeg igrača kola, što ranije nikome nije pošlo za rukom.

U pobedi nad Asvelom (101:74), ubacio je 29 poena, dodao je i sedam asistencija, za indeks 45, drugi najveći zabeležen ove sezone, nakon njegove istorijske partije (49 poena), kada je imao indeks 53.

Blistao je u ovom kolu i Majk Džejms, ubacio je 33 poena Baskoniji, ali je sakupio indeks 34, pa je nagrada po treći put zaredom završila u rukama fantastičnog beka Efesa.


Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Dominantni Larkin treći put zaredom MVP kola VIDEO

Izvor: B92, 18.Jan.2020

Košarkaš Efesa Šejn Larkin izabran je za najkorisnijeg igrača (MVP) 20. kola Evrolige, saopšteno je na sajtu takmičenja...Američki plejmejker postao je prvi igrač ikada koji je MVP priznanje dobio tri kola za redom, ukupno četvrtu MVP titulu u ovoj sezoni...Larkin je u pobedi Efesa protiv Asvela...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.