Istanbul: Kraj za Krunić, Sakari u četvrtfinalu

Izvor: Vesti-online.com, 26.Apr.2018, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Istanbul: Kraj za Krunić, Sakari u četvrtfinalu

Najbolje rangirana srpska teniserka Aleksandra Krunić nije uspela da se plasira u četvrtfinale turnira u Istanbulu jer je poražena od Grkinje Marije Sakari rezultatom 3:6, 1:6.

Krunić, koja je prethodno napravila iznenađenje eliminacijom Ekaterine Makarove, izgubila je Sakari uz četiri brejka, za 69 minuta.

Sledeća protivnica 48. teniserki sveta biće Aranča Rus iz Holandije, 123. na WTA listi.

Nagradni fond turnira u Istanbulu iznosi 250.000 dolara.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kraj za Krunićevu u Istanbulu

Izvor: RTS, 26.Apr.2018

. Najbolje rangirana srpska teniserka Aleksandra Krunić nije uspela da se plasira u četvrtfinale turnira u Istanbulu jer je poražena od Grkinje Marije Sakari 6:3, 6:1.

Nastavak na RTS...

VTA Istanbul: Kraj za Krunićevu i Kovinićevu

Izvor: N1 televizija, 26.Apr.2018

Aleksandra Krunić i Danka Kovinić poražene su u osmini finala VTA turnira u Istanbulu i to od Marije Sakari odnosno Aranče Rus...Crnogorska teniserka Danka Kovinić je odlično krenula u meču protiv Holanđanke Aranče Rus jer je dobila prvi set 6:2...U drugom setu međutim Danka gubi odmah servis...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.