Irving prokomentarisao Durentov trejd

Izvor: B92, 09.Feb.2023, 11:13

Irving prokomentarisao Durentov trejd

Kajri Irving reagovao je na trejd Kevina Durenta, s kojim je do pre samo nekoliko dana bio saigrač u Bruklinu.

Sada će biti veliki rivali na Zapadu, jer je Irving prešao u Dalas, a Durent u Finiks.

"Samo se molim za njegovu sreću i za njegovo blagostanje. Mnogo smo razgovarali tokom cele godine o tome kako će izgledati naša budućnost. I dalje je postojao nivo neizvesnosti, ali nam je samo bilo stalo da se vidimo na mestima gde možemo da napredujemo. Bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da smo zajedno, bilo da smo razdvojeni, nikada nisam osećao kao da je bio ljut na mene zbog odluka koje sam donosio ili da sam ja ljut na njega. Samo se trudimo da se bolje razumemo i da rastemo kao ljudska bića, da rastemo kao braća. Posao se tako brzo menja, on postaje malo stariji, ja postajem stariji. Jednostavno volim što ćemo biti konkurentni u istoj konferenciji. Verovatno ću ga malo više viđati, verovatno ću igrati više protiv Finiksa", rekao je Irving.

On je protekle noći debitovao za Dalas predvodeći Maverikse sa 24 poena do pobede nad Los Anđeles Klipersima 110:104.

"Dobar je osećaj ovako debitovati. Bilo je ovo dugih 96 sati, jedva da sam uopšte spavao. Prvi put sam trejdovan tokom sezone, bilo je sve novo za mene, uzbuđen sam što sam ovde".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.