Ih, bre Matiću!

Izvor: Mondo, 05.Mar.2015, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ih, bre Matiću!

Menadžer Čelsija otkrio je da je srpski reprezentativac izvrnuo zglob na proslavi titule Liga kupa, ali da povreda nije ozbiljna i da će uskoro biti u stroju.

Foto: Guliver/Getty images/Dean Mouhtaropoulos

Čelsi je osvojio Liga kup pobedom nad Totenhemom (2:0), a na proslavi trofeja Nemanja Matić doživeo je povredu.

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo potvrdio je da je srpski reprezentativac povredio skočni zglob posle meča na kojem nije nastupao >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << zbog suspenzije.

"Reći ću vam nešto što niko ne zna, Matić se povredio prilikom proslave trofeja. Povreda nije ozbiljna, ali bi da nije suspendovan propustio bi meč protiv Vest Hema. Izvrnuo je zglob, ali biće spreman za revanš Lige šampiona protiv Pari sen Žermena", rekao je Murinjo.

Matić je zajedno sa ekipom uleteo na teren posle trijumfa i prilikom "bacanja" na grudi nezgodno je stao i iskrenuo zglob.



Matić, koji je odradio dve utakmice suspenzije zbog crvenog kartona protiv Barnlija, biće u sastavu tima na revanšu osmine finala Lige šampiona, 11. marta protiv Parižana.

Srpski reprezentativac je ove sezone u svim takmičenjima odigrao 36 utakmica i postigao tri gola za Čelsi.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.