Idemo svom snagom na SAD

Izvor: B92, 30.Sep.2022, 23:59

"Idemo svom snagom na SAD"

Srpska odbojkašica Bojana Milenković izjavila je da je srećna zbog pobede protiv Kazahstana u meču četvrtog kola grupe C na Svetskom prvenstvu u Lođu.

Selekcija Srbije je ranije danas pobedila Kazahstan 25:13, 25:17, 25:10.

"Srećne smo zbog pobede. Mi koje smo manje igrale na prethodnim mečevima, iskoristile smo šansu. Mogu da kažem da je protiv Kazahstana bio malo jači trening. Sutra idemo svom snagom na Ameriku. Poznata nam je selekcija SAD-a, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pošto smo ih pobedile na Završnom turniru Lige nacija u Ankari. Nadam se da će biti isti rezultat", rekla je Milenkovićeva, preneo je zvanični sajt Odbojkaškog saveza Srbije (OS S).

Milenković.

Srbija je meč protiv Kazahstana odigrala u izmenjenom sastavu.

"Sve devojke su pružile maksimum na ovom meču. Imali smo dobar servis, blok i odbranu. Maksimalno smo bile motivisane, iako se radilo o najslabijem protivniku u grupi. Već sutra igramo sa SAD. Tu utakmicu svi čekako od početka SP. Videćemo na čemu smo i kako smo se pripremili za ovo SP", dodala je srpska odbojkašica Maja Aleksić.

Srbija je trenutno prva na tabeli sa 11 bodova, a sutra će naša selekcija odigrati poslednji meč protiv SAD-a.

"Mislim da su sve igračice imale priliku da se pokažu u najboljem izdanju. Drago mi je da smo brzo i efikasno završile utakmice. Idemo dalje, sutra je Amerika. Mislim da smo spremni za taj duel", istakla je srpska odbojkašica Slađana Mirković.

Utakmica između Srbije i SAD-a biće odigrana sutra od 19 sati u Lođu. Srbija je još ranije izborila plasman u Drugu fazu SP.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.