Idemo devojke: Kreće EP za odbojkašice

Izvor: Vesti-online.com, 21.Sep.2017, 16:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Idemo devojke: Kreće EP za odbojkašice

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije u petak utakmicom protiv Češke startuje na 30. jubilarnom Evropskom prvenstvu, koje se održava u Azerbejdžanu i Gruziji.

Meč protiv Čehinja u azerbajdžanskom gradu Gendže, koji je domaćin D grupe, počinje u 15 sati. Dan kasnije izabranice selektora Zorana Terzića igraće protiv Holandije, od 18 sati, a u nedelju od 15 sati sledi meč sa Belgijankama. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<

Pobednik grupe izboriće direktan plasman u četvrtfinale, dok će drugoplasirana i trećeplasirana selekcija u osminu finala.

Odbojkašice Srbije brane bronzu osvojenu pre dve godine u Belgiji i Holandiji.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Kreću odbojkašice na EP: Prvo sa Čehinjama

Izvor: Mondo, 21.Sep.2017

U petak startuje 30. Evropsko prvenstvo za odbojkašice u Azerbejdžanu i Gruziji..Foto: Guliver/Getty images/Zhong Zhi..Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije sutra počinje takmičenje na Evropskom šampionatu, koje će se održavati u Bakuu i Gendži, odnosno Tbilsiju do 1. oktobra...Ekipa selektora...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.