Ibrahimović: Nisam egoista

Izvor: B92, 06.Dec.2022, 16:56

Ibrahimović: Nisam egoista

Fudbaler Milana, Zlatan Ibrahimović, rekao je kako nije egostia, te da se raduje uvek timskom uspehu.

Šveđanin je rešio da demantuje priče kako važi za čoveka koji voli da je samo on u centru pažnje.

"Želim da doprinesem na svaki mogući način. Nisam egoista i ne želim da sve postignem sam. Došao sam u Milan sa namerom da dam sve od sebe – pomognem saigračima da napreduju i timu da bude uspešan, uz razumevanje procesa kroz koji prolazimo. To zahteva >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << veliku žrtvu i naporan rad, nisam došao da prekratim vreme. Asistenti su podjednako bitni kao i golgeteri, radim sve što je u mojoj moći,“ rekao je Ibrahimović, pa dodao:

"Postao sam najstariji asistent u istoriji Milana – to je rekord za ‘starce’, a ja se osećam mlado! Veoma mi je važno da ekipa pobeđuje. Činim baš sve da pomognem, čak i kao najstariji igrač.“

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.