Izvor: HotSport.rs, 21.Avg.2016, 21:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IVANA ŠPANOVIĆ: Hvala, državi!

Najbolja srpška atletičarka Ivana Španović, osvajačica bronzane medalje na Olimpijskim igrama u skoku u dalj, pridružila se šampionu u rvanju Davoru Štefaneku u stavu da srpski sportisti imaju podršku države.

Štefanek je danas reagovao na Fejsbuku posle izjave vaterpoliste Andrija Prlainovića da nema sistematskog ulaganja >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << države i da se srpski vaterpolo klubovi gase.
– Izuzetno sam zadovoljna podrškom države mom sportu i naravno realizaciji mog programa. Nama je omogućeno da se sa zadovoljstvom bavimo onim što volimo. Nadam se da će se nastaviti sa ulaganjem i popularizacijom atletike u Srbiji – rekla je Španović, a prenosi Atletski savez Srbije.
The post IVANA ŠPANOVIĆ: Hvala, državi! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

OŠTAR ODGOVOR IVANE ŠPANOVIĆ: Ne mešajte nas u politiku! Pustite nas da budemo sportisti

Izvor: Kurir, 22.Avg.2016, 01:09

...Ta izjava osvajačice bronzane medalje na Igrama u Riju, shvaćena je kao kontra rečima zlatnog vaterpoliste Andrije Prlainovića On je posle pobede u finalu olimpijskog turnira apostrofirao da uspeh "delfina" nije rezultat sistemskog ulaganja države..Sada se Ivana oglasila preko društvenih mreža...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.