IAKO SU ELIMINISANI: Ivanović ne dozvoljava opuštanje - Idemo na dve pobede

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Apr.2023, 19:14

IAKO SU ELIMINISANI: Ivanović ne dozvoljava opuštanje - "Idemo na dve pobede"

Crveno-beli žele da tamičenje završe u dobrom raspoloženju.

Trener Crvene zvezde Duško Ivanović istakao je da će crveno-beli ići na pobedu u preostala dva duela Evrolige.

Tim sa Malog Kalemegdana prvo igra protiv Olimpijakosa u četvrtak od 19 časova, a potom u Beograd dolazi i Fenerbahče.

- Hoćemo da dobijemo preostale dve utakmice, bez obzira da li imamo šanse. Olimpijakos je pokazao da je jedna od najboljih ekipa, što ukazuju i plasman >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i igra.To je ekipa koja ima izuzetno kvalitetne igrače koji igraju dugi niz godina skupa i u velikoj meri po automatizmu. Poznaju se izvanredno, postižu veliki broj lakih koševa zato što se poznaju. Moramo te koševe da smanjimo, da ih ne postižu na uobičajen način - rekao je Ivanović, pa se dotakao stanja povređenog Branka Lazića.

- Branko je počeo jače da trenira. Nedović takođe trenira, videćemo sutra da li će biti u ekipi. Bentil je zasad nedelju dana, pa ćemo videti evoluciju - zaključio je Ivanović.

Crveno-beli su izgubili sve šanse za plasman u top 8, ali će hala Aleksandar Nikolić u petak biti ispunjena do poslednjeg mesta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.