I zvanično, Roma oslabljena u nastavku LE

Izvor: Sportske.net, 04.Avg.2020, 00:05

I zvanično, Roma oslabljena u nastavku LE

Tu je spisak igrača.

Kao što je i bilo najavljeno, Roma nije dobila dozvolu o produžetku pozajmice sa Krisom Smolingom, pa će u nastavku takmičenja u Ligi Evrope igrati bez stuba odbrane.

Nedeljama unazad spekulisalo se da bi Roma mogla da zadrži Smolinga, ali kako je odbijala da ga otkupi, Junajted je odlučio da stopira i pozajmicu i tako i sebi "pomogne" u borbi za trofej u LE.

Roma i Junajted bi mogli da se sretnu u nastavku takmičenja, pa je možda >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i to jedan od razloga za ovakvu odluku engleskog kluba.

Sve u svemu, Smolinga nema na danas prijavljenom spisku Rimljana, što će sigurno biti hendikep za trenera Fonseku.

Roma će odigrati svoj meč osmine finala sa Seviljom na neutralnom terenu, dok je Junajted već prošao pošto je u prvom meču savladao LASK sa 5:0.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.