Hrvat direktor Milana?

Izvor: Sportske.net, 05.Jun.2019, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvat direktor Milana?

Velike promene pred slavnim italijanskim klubom.

Novi vlasnici "Rosonera" se spremaju na veliki rez posle ne toliko uspešne sezone, veliki udarac je nekvalifikovanje za nastupe u elitnoj Ligi šampiona naredne sezone.

Pored promene igračkog kadra, u fokusu će biti i promene ljudi iza kulisa.

Gatuzo i Leonardo su napustili klub sa "San Siro", ali  je Ivan Gazidis već imao spremna rešenja. Za mesto glavnog trenera Milana za sada je najbliži Đampaolo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koji bi trebao do kraja nedelje i zvanično da nasledi Riina.

Ulogu sportskog direktora je preuzeo Paolo Maldini, prema pisanjima italijanskih medija uskoro bi mu se u bordu direktora pridružuje i Zvonimir Boban.

Hrvat je igračka legenda "Rosonera", crveno-crni dres je nosio čitavu deceniju. U prošlosti je radio kao fudbalski analitičar sada je spreman da se pridruži nekadašnjem saigraču u oblikovanju italijanskog giganta.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Gotovo! Milan ima novog trenera, stiže iz Hrvatske, kao i najveće "pojačanje"!

Izvor: Sportske.net, 06.Jun.2019, 11:38

U Milanu se stvari odvijaju brzo, klub pokušava da se stabilizuje nakon što su ostali bez Lige šampiona...Sve je več odlučeno, dogovor će biti objavljen večeras ili sutra kada Paolo Maldini bude zvanično stupio na novu dužnost, odnosno nasledio Leonarda na mestu direktora...Legendarni Maldini...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.