Hej i Kličko ipak neće u ring

Izvor: Vesti-online.com, 06.Mar.2012, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hej i Kličko ipak neće u ring

Iako su Vitalij Kličko i Dejvid Hej potvrdili da će se boriti, menadzer Ukrajinca Bernd Boente saopštio je da od borbe neće biti ništa.

"Čuo sam da je Boente demantovao Vitalijevu odluku. Očigledno žele da se bore sa još boraca kao što je Mormek. Meni ovde ništa nije jasno. Vitali je jasno rekao da želi borbu sa mnom, a sada imamo ovo povlačenje. Zaista smešno“, napisao je zbunjeni Hej na "Tviteru".

Boente je objašnjenju istakao da su Hejovi postupci >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << sa Derekom Čisorom glavni razlog za povlačenje ponude. Britanac je prošlog leta poražen na poene od mlađeg brata Vladimira.

Sa druge strane, Vitalijev mlađi brat Vladimir, samo dva dana nakon odbrane četiri pojasa svetskog šampiona u teškoj kategiji, već zna imena sledeća dva izazivača.

Naime, vodeći svetski mediji preneli su informaciju da će Vladimirov naredni protivnik biti Toni Tompson, borac koji po IBF listi ima pravo da izazove šampiona u IBF, WBA, IBO i WBA verzijama.

Nakon 40-godišnjeg Amerikanca, Ukrajinac bi trebalo da izađe na megdan borcu za koga mnogi tvrde da može da ugrozi mlađeg Klička. Reč je o Krisu Areoli, borcu koji je već imao susret sa porodicom Kličko, ali sa starijim bratom.

Areola je septembra 2009. godine odradio borbu sa Vitalijem, ali je u jednostranoj borbi doživeo poraz prekidom u 10. rundi.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.