Gvardiola: Samo tripla kruna znači uspešnu sezonu

Izvor: B92, 08.Nov.2015, 22:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gvardiola: Samo tripla kruna znači uspešnu sezonu

Trener fudbalera minhenskog Bajerna Pep Gvardiola izjavio je da će njegov tim imati neuspešnu sezonu ukoliko ne osvoji sva tri trofeja.

Ako ne osvojimo ’triplu krunu’, to će biti loša sezona za Bajern. Znam u kojem klubu radim, veliki je pritisak ovde, isti kao u Barseloni. Obaveza Bajerna je da svake nedelje pobeđuje", rekao je Gvardiola, a prenosi nemački Kiker.

Gvardiolin Bajern je dominantan u Nemačkoj, osvojio je dve titule Bundeslige, ali poslednje dve >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << godine eliminisan u polufinalu Lige šampiona od Reala i Barselone.

Poslednju "triplu krunu" Bavarci su osvojili upravo nekoliko meseci pre dolaska Gvardiole, pod vodjstvom Jupa Hajnkesa, zbog čega španski trener trpi veliki pritisak.

Gigant iz Minhena je praktično već u osmini finala Lige šampiona, pošto se nalazi na prvom mestu F grupe sa devet bodova, koliko ima i Olimpijakos, ali i šest više od Arsenala i zagrebačkog Dinama.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Gvardiola: Samo »tripla kruna« znači uspješnu sezonu

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Nov.2015

MINHEN - Trener fudbalera minhenskog Bajerna Pep Gvardiola izjavio je da će njegov tim imati neuspješnu sezonu ukoliko ne osvoji sva tri trofeja...Ako ne osvojimo ’triplu krunu’, to će biti loša sezona za Bajern. Znam u kojem klubu radim, veliki je pritisak ovde, isti kao u Barseloni. Obaveza...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.