Gurović: Biće teško protiv Mege

Izvor: B92, 21.Apr.2014, 10:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gurović: Biće teško protiv Mege

Trener FMP Železnika Milan Gurović rekao je da njegove izabranike očekuje težak meč u četvrtom kolu Superlige u kojem dočekuju Mega Vizuru.

Dva tima se sastaju od 18 časova u hali u Železniku, i to će im biti drugi ovosezonski duel, posle polufinala Kupa Radivoja Koraća, kada su slavili izabranici Dejana Milojevića.

Radi se o izuzetno dobroj i kvalitetnoj ekipi. Ne treba zaboraviti da je Megu jedna pobeda delila od plasmana u Evrokup i mislim da imaju izuzetno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << jak tim. Dovoljno je spomenuti da su mladi Jokić, Micić, Krstić i Dangubić već spremni za NBA draft, mislim da to već sledeće godine mogu da ostvare. Tu su i Veličković i Varda, prekaljeni asovi, biće nam teško i oni su apsolutni favoriti“, istakao je Gurović.

Gurović je rekao da FMP nema imperativ pobede u tom duelu, već da od svojih igrača samo traži da daju svoj maksimum.

Mi nemamo šta da izgubimo, igramo svoju igru. Rekao sam igračima da daju svoj maksimum, da budu čisti pred sobom i to je dovoljno“, rekao je Gurović.

Na našem sajtu možete da pročitate i intervju sa Milanom Gurovićem o očekivanjima u Superligi.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Gurović: Biće teško protiv Mege

Izvor: B92, 21.Apr.2014

Trener FMP Železnika Milan Gurović rekao je da njegove izabranike očekuje težak meč u četvrtom kolu Superlige u kojem dočekuju Mega Vizuru...Dva tima se sastaju od 18 časova u hali u Železniku, i to će im biti drugi ovosezonski duel, posle polufinala Kupa Radivoja Koraća, kada su slavili izabranici...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.