Grobari, SVI U HRAM! (video)

Izvor: Sportske.net, 04.Avg.2015, 10:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grobari, SVI U HRAM! (video)

Poziv je stigao od kluba, ali i od navijača!

Pred Partizanom je veoma važan duel.

Izabranici Zorana Milinkovića, ohrabreni odličnom partijom i aktivnim rezultatom iz Bukurešta, dočekuju Steauu sa mnogo optimizma i samopouzdanja.

Uvideo je Partizan da može da se nosi sa respektabilnim protivnikom, da može da parira u svakom segmentu i da nadigra svog protivnika.

Na korak od plasmana >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u plej-of rundu za ulazak u grupnu fazu Lige šampiona, u taboru crno-belog kluba koncentracija je podignuta na maksimum, adrenalin udara i fudbalere i navijače.

Klub iz Humske je ovom prilikom za sredu uputio i video poziv pristalicama uz poruku 'SVI U HRAM!"



Isto su uradili i navijači, konkretno Igor Reljić Relja koji poziva Grobare da budu svi kao jedan i da urlaju do 194 decibela!


Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.