Večiti će uskoro dobiti nagrade

Izvor: B92, 07.Mar.2014, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Večiti će uskoro dobiti nagrade"

Gradski sekretar za sport i omladinu Slavko Gak rekao je da će KK Partizan i Crvena zvezda uskoro dobiti obećane nagrade u skladu sa finansijskim mogućnostima.

Gak je poručio da mu je drago što su se on i trener Partizana Duško Vujošević konačno razumeli.

Vujošević je posle Gakovog saopštenja u kojem je detaljno izneto koliko su novca dobili Partizan i Zvezda od 2008. godine, na konferenciji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za medije posle meča sa Bajernom u Evroligi, rekao da su podaci tačni i da su crno-beli zaslužili nagradu za postignute rezultate, a ne kao pomoć.

Vujošević je posle Gakovog saopštenja u kojem je detaljno izneto koliko su novca dobili Partizan i Zvezda od 2008. godine, na konferenciji za medije posle meča sa Bajernom u Evroligi, rekao da su podaci tačni i da su crno-beli zaslužili nagradu za postignute rezultate, a ne kao pomoć.

"Drago mi je što smo se trener Partizana i ja konačno razumeli. I vreme je da se stavi tačka na ovu besmislenu raspravu jer se prozivanjem grada neće ništa promeniti. Dakle, prema zvaničnom pravilniku, Partizan je ostvario pravo na nagradu od 4.000.000 dinara, a Crvena zvezda na 3.000.000 dinara. Oba kluba će tu nagradu dobiti u narednom periodu u skladu sa finansijskim mogućnostima grada. Koliko su i ove nagrade veliki izdatak za grad najbolje govori podatak da je naš budžet za školski sport, u čijim programima učestvuje više od 200.000 mališana, za čitavu godinu 10.000.000 dinara", rekao je Gak.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Večiti će uskoro dobiti nagrade"

Izvor: B92, 07.Mar.2014

Gradski sekretar za sport i omladinu Slavko Gak rekao je da će KK Partizan i Crvena zvezda uskoro dobiti obećane nagrade u skladu sa finansijskim mogućnostima...Gak je poručio da mu je drago što su se on i trener Partizana Duško Vujošević konačno razumeli...Vujošević je posle Gakovog saopštenja...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.