Izvor: MozzartSport.com, 30.Nov.2020, 14:06

Gist stiže kod Trinkijerija

Amerikanac blizu dogovora sa nemačkim klubom

Bajern koji je odlično startovao u Evroligi, želi da nastavi sa sjajnim partijama, pa su stručni štab i uprava krenuli u potragu za pojačanjima, a prvo bi trebalo da bude Džejms Gist.

Prema nezvaničnim informacijama, američki centar i klub na čijoj klupi od letos sedi Andrea Trinkijeri, postigli su dogovor.

Doskorašnji centar Crvene zvezde je, podsećanja radi, u leto 2019. stigao na Mali Kalemegdan. Potpisao je dvogodišnji ugovor s crveno - belima. Ipak, dve strane su odlučile da se raziđu proteklog leta.

Tagovi:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Evroliga,   Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

DOBRO GA POZNAJE: Trinkijeri dovodi bivšeg košarkaša Zvezde i Partizana!

Izvor: HotSport.rs, 30.Nov.2020

Ekipa minhenskog Bajerna fantastično je startovala u Evroligi, i u želji da nastave istim tempom, čelnici bavarskog kluba odlučili su da pojačaju igrački kadar. Potraga za pojačanjima je krenula, a prvi na ‘meti’ je bivši košarkaš Partizana i Zvezde Džejms Gist. Kako ‘Mozzart sport’...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.