Gatuzo: Definitivno napuštam OFI

Izvor: B92, 31.Dec.2014, 10:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gatuzo: Definitivno napuštam OFI

Italijanski fudbalski trener Đenaro Gatuzo definitivno je napustio klupu OFI sa Krita pošto je podneo neopozivu ostavku.

On se na takav korak odlučio zbog loše finansijske situacije u klubu, zbog čega je nekoliko igrača u ponedeljak nije želelo da trenira.

Nekadašnji italijanski reprezentativac prethodno je u septembru ponudio ostavku čelnicima kluba, ali se predomisli nakon što su ga navijači zamolili >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da ostane.

"Već sam jednom ponudio ostavku, ali sada definitivno odlazim. Nisam mogao da zamislim da će se problemi nagomilavati i žao mi je što napuštam Krit. Borio sam se za OFI, čak plaćao neke troškove, ali jedan klub ne može tako da funkcioniše", rekao je Gatuzo u pismu dostavljenom medijima.

On je nedavno izjavio da bi voleo da preuzme Glazgov Rendžers, gde je bio tokom igračke karijere.

OFI se nalazi na 15. mestu na tabeli grčkog prvenstva sa 14 bodova.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.