Gabi: Poješću svoje reči...

Izvor: RTS, 17.Maj.2018, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gabi: Poješću svoje reči...

Kapiten madridskog Atletika Gabi Fernandez priznao je da je "uskočio sam sebi u usta" kada je rekao da je Liga Evrope "komad smeća" pre samo šest meseci.
Gabi je, kad je Atletiko ispao iz Lige šampiona zimus, izjavio da ga ne interesuje takmičenje koje je nazvao "smećem", ali se sada predomislio i poručio da će "pojesti svoje reči".

"Atletiko je pokazao da je jedan od najboljih timova >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Evrope. Sada mi preostaje da pojedem svoje reči oko Lige Evrope. To takmičenje nam je puno dalo", rekao je Gabi nakon pobede nad Marseljom (3:0) u finalu i njegovog drugog trofeja Lige Evrope sa "jorgandžijama".
Strelac trećeg pogotka u Lionu, pored dva Antoana Grizmana, trijumf je posvetio legendi Atletika Fernandu Toresu koji odlazi na kraju sezone.
"Bilo je puno emocija, ne postoji bolji način za odlazak iz Atletika. Ovaj pehar je zaslužio više nego iko", kaže iskusni vezista.
Gabi je sedam sezona član Atletika i osvojio je šest trofeja, među kojima je i Primera, ali je bio i deo tima koji je izgubio dva finala Lige šampiona od Real Madrida.
 
 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gabi: Liga Evrope je smeće? Poješću svoje reči...

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Maj.2018

Kapiten fudbalera madridskog Atletika Gabi Fernandez priznao je da je "uskočio sam sebi u usta" kada je rekao da je Liga Evrope "komad smeća" pre samo šest meseci...Gabi je, kad je Atletiko ispao iz Lige šampiona zimus, izjavio da ga ne interesuje takmičenje koje je nazvao "smećem", ali se sada...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Gabi: Liga Evrope je smeće? Poješću svoje reči...

Izvor: B92, 17.Maj.2018

Kapiten fudbalera madridskog Atletika Gabi Fernandes priznao je da je pogrešio kada je rekao da je Liga Evrope 'komad smeća' pre samo šest meseci...Gabi je, kad je Atletiko ispao iz Lige šampiona, izjavio da ga ne interesuje takmičenje koje je nazvao 'smećem', ali se sada predomislio i poručio...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.