Izvor: B92, 24.Okt.2004, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GY: Nova pobeda Zvezde

Košarkaši Crvene zvezde ostvarili su treću uzastopnu pobedu u GY ligi. U uvodnom duelu sedmog kola "crveno-beli" su u Pioniru bili bolji od Slovana rezultatom 78:72.

Zvezda je tokom celog meča bilo u vođstvo, ali razlika do poslednjeg minuta nije prelazila deset poena, čak su Slovenci u nekoliko situacija uspevali da potpuno dostignu Beograđane.

Zvezda je počela rezultatski da se perioda, "crveno-beli" puna četiri i po minuta nisu uspeli da postignu poen, ali sa druge >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << strane ni gosti nisu uspeli da urade ništa više od minimalnog vođstva.

Nakon toga raspucavaju se Bjelica i Vizneski i odbrana se pojačava. Tokom poslednje četvrtine, četiri minuta pre kraja domaći su vodili i sa 13 poena razlike, a na pola minuta pre kraja bilo je +11.

Crvena zvezda: Lepojević 9, Vitkovac 8, Vizneski 17, Radivojević 8, Dragojlović 1, Mirković 2, Vukosavljević 11, Katić 2, Subotić 5, Bjelica 15.

Geoplin Slovan: Oliver 14, Dončić 8, Petrović 11, Rozman 3, Pašalić 14, Paravinja 16, Zupan 2, Kraljević 4.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.