GVARDIOLA: Za nas je sledeće srede u Mančesteru finale

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2023, 12:25

GVARDIOLA: Za nas je sledeće srede u Mančesteru finale

Siti odigrao 1:1 sa Realom u Madridu.

Menadžer fudbalera Mančester sitija Pep Gvardiola izjavio je na konferenciji za medije nakon utakmice sa Realom da je naredna utakmica protiv španske ekipa za njegov klub finale pre finala. Fudbaleri Reala i Mančester Sitija remizirali su u Madridu 1:1 (1:0) u prvom meču polufinala Lige šampiona.

 - Čvrsta utakmica. Kada smo bili bolji oni su dali gol. Kada su oni bili bolji mi smo dali gol. Dešava se. Imali smo dobre trenutke, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a na momente je bilo izuzetno teško protiv njihovog kvaliteta, koji imaju na lopti. Za nas je sledeće srede finale kod kuće pred našim navijačima. Toliko su zahtevni, sa iskustvom i kvalitetom. Igraju mnogo pasova po levoj strani i zaista su dobri tamo, ali imali smo sreće da postignemo fantastičan gol preko De Brujnea. Sledi revanš u Mančester i videćemo šta možemo da uradimo bolje - rekao je Gvardiola.

Engleski reprezentativac Džek Griliš istakao je da je njegov tim mnogo naučio iz utakmica protiv madridske ekipe prošle sezone.

 - Sada je i naš tim drugačiji, prošlo je godinu dana. Imamo savršen balans između iskusnih i mladih igrača svetske klase. Nikada se nisam osećao tako samouvereno, kada izađem na teren. To je zbog igrača koji su oko mene. Na „Etihadu“ nas niko neće zaustaviti. Došli smo u Madrid da pobedimo. Nismo uspeli, ali smo pokazali karakter, pošto smo zaostajali na ovakvom stadionu. Na kraju krajeva, mislim da je nerešen ishod fer rezultat - zaključio je Griliš.

Pogledajte kako izgleda Anamarija, devojka Luke Dončića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.