GROM IZ VEDRA NEBA: Hrvat stiže u Partizan!?

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Dec.2023, 22:42

GROM IZ VEDRA NEBA: Hrvat stiže u Partizan!?

Pojačanje na pomolu...

Američki košarkaš sa hrvatskim pasošem, Džejlen Smit veoma je blizu prelaska u Partizan - prenosi nemački novinar Robert Hojsel.

Smit je sezonu počeo u dresu Virtusa iz Bolonje, ali se nije najbolje snašao u redovima italijanskog velikana, pa će prema pisanju Hojsela preći u redove beogradskog Partizana.

Jaleen Smith who is set to leave Virtus Bologna is close to sign a deal with Partizan according my information.#EuroLeague
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
— Robert Heusel (@RobertHeusel) December 22, 2023

Amerikanac je prethodne sezone zabeležio 31 nastup u Evroligi, a prosečno je postizao 11,5 poena, imao 2,7 skokova i 2,6 asistencija po utakmici.

Smit je nakon što je napustio SAD nastupao samo u Bundesligi, za Albu, USC Hajdelberg i Ludvigsburg.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Evroliga

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

SPREMA SE BOMBA: Partizan na korak od angažovanja plejmejkera!

Izvor: HotSport.rs, 22.Dec.2023

On bi mogao da popuni rupu u rosteru Košarkaški klub Partizan uskoro bi mogao da ostvari ključno pojačanje u potrazi za plejmejkerom. Američki košarkaš s hrvatskim papirima, Džejlen Smit, koji trenutno nastupa za Virtus iz Bolonje, nalazi se na pragu prelaska u redove šampiona Jadranske lige....

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.