Fudbaleri, a još i huligani

Izvor: RTS, 04.Apr.2013, 16:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbaleri, a još i huligani

Igrači argentinskog Arsenala nasrnuli su na policajce nakon meča Kopa Libertadores protiv Atletiko Mineira. Fudbaleri su policajce, koji su pokušavali da zaštite arbitre i sebe štitovima i palicama, udarali pesnicama i šutirali.

Čudima koja dolaze iz Argentine nema kraja. Četvorica igrača argentinskog Arsenala privedeni su jer su fizički nasrnuli na pripadnike policije posle meča u Kupu Libertadores sa brazilskim Atletiko Mineirom.

Policija je saopštila da >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << su najmanje dvojica policijaca i jedan novinar zadobili lakše povrede u tuči nakon pobede Atletika od 5:2. Kako je navedeno, privedeni fudbaleri će najverovatnije odgovarati zbog toga što su pesnicama udarali i šutirali policajce koji su pokušali da zaštite sudije po završetku utakmice.

Televizijski snimci su pokazali da su neki od tih igrača udarali policajce koji su se branili štitovima i palicama. Neki policajci su u rukama imali puške sa gumenim mecima, ali je zvaničnik lokalne policije Klaudija Romualdo rekla da na igrače nije pucano.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.