Izvor: RTS, 29.Sep.2022, 14:22

Fjuri pozvao Džošuu na borbu

Britanski Skaj sport prenosi da je Tajson Fjuri pozvao Entonija Džošuu da potpiše ugovor o boks meču u teškoj kategoriji.
Fjuri se posvetio pregovorima za borbu sa Entonijem Džošuom i odredio novi rok. Putem Instagrama pozvao je Britanca na boks meč. 
 
"Moj menadžer Frenk Voren me je ubedio da se nastave pregovori sa tvojim timom, uprkos tome što znam da nećeš učestvovati u ovom meču. Rok je bio ponedeljak. Dozvolio sam Frenku >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da nastavi sastanke sa tvojim timom. Vi tražite mnogo stvari, želite da budete kopromoteri, iako si dobrovoljni izazivač. Pogodite - rekao sam im da vam to daju, budite i vi kopromoteri. Želeli ste punu transparentnost, iako niste ravnopravni akcionari u ovom poslu", istakao je Fjuri. 
Aktuelni svetski šampion u teškoj VBC kategoriji, Tajson Fjuri je pre nekoliko nedelja saopštio je da je postignut dogovor sa Entonijem Džošuom o borbi, koja bi trebalo da bude održana 3. decembra.
Džošua je prihvatio uslove, ali je rekao da sve mora da prođe preko njegovih advokata i menadžmenta.
Entoni Džošua više nije svetski šampion nakon što je prošle godine izgubio titule IBF, VBO i VBA od Ukrajinca Aleksandra Usika.  
"Ako si muškarac i ako imaš bilo kakvu vrstu dostojanstva i ponosa, potpisaćeš ugovor još danas. Nema više dana, nedelja i meseci, imao su ugovor dve nedelje i još ga nisi potpisao. Pokaži javnosti da si zaista velika kukavica, koja znam da jesi, i nemoj da potpišeš. Ne zanima me da li ćeš potpisati ili ne, meni je svejedno. Ti si poražen, a ja sam svetski šampion, istakao je Fjuri.  
Fjuri ima 32 pobede i jedan nerešen rezultat u 33 profesionalne borbe, dok Džošua ima skor od 24 pobede i 3 poraza.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.