Fiorentina kovertirala otkaz Inzagiju

Izvor: RTS, 16.Mar.2015, 22:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fiorentina "kovertirala" otkaz Inzagiju

Fudbaleri Lacija pobedili su u gostima ekipu Torina sa 2:0, dok je Fiorentina kod kuće slavila protiv Milana rezultatom 2:1, u utakmicama 27. kola italijanske Serije A. "Rosoneri" su posle ovog poraza ostali na desetom mestu, a najverovatnije i ostali bez trenera Filipa Inzagija.

Rimljani su nastavili odličnim partijama i 15. pobedom ove sezone prišli na samo bod drugoplasiranoj Romi, a pobegli tri >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << najbližem pratiocu Napoliju.
Vrednom uspehu gostiju doprineo je srpski reprezentativac Dušan Basta, koji je odigrao celu utakmicu, kao i Nikola Maksimović u sastavu Torina.
Fiorentina je spektakularnim preokretom došla do trijumfa nad Milanom, kojeg je jednostavno šokirala u samoj završnici susreta.
Roso-neri su vodili od 56. minuta i bili na dobrom putu da prekinu lošu seriju, ali su prokockali pobedu pred kraj, kada su bukvalno nokautirani. Golovima Rodrigeza i Hoakina u roku od pet minuta "viola" je osvojila ceo plen i ostala u trci za treće mesto, nanevši gostima osmi poraz za verovatni oproštaj trenera Pipa Inzagija.

Torino - Lacio 0:2 (Anderson 71, 78)
Fiorentina - Milan 2:1 (Rodrigez 83, Hoakin 89 - Destro 56)
Nedelja:
Inter - Ćezena 1:1 (Palasio 48 - Defrel 30)
Verona - Napoli 2:0 (Toni 7, 51)
Sasuolo - Parma 4:1 (Sansone 24, 36, Berardi 61. penal, Misiroli 65 - Lila 26)
Atalanta - Udineze 0:0
Đenova - Kjevo 0:2 (Paloski 49, 68)
Odigrano u subotu: Kaljari - Empoli 1:1, Palermo - Juventus 0:1.
Tabela: Juventus 64 boda, Roma 50, Lacio 49, Napoli 46, Fiorentina 45, Sampdorija 42, Đenova i Inter po 37, itd.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pobeda Lacija, Miha "srušio" Romu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Mar.2015

Fudbaleri Lacija pobedili su večeras u gostima ekipu Torina sa 2:0, dok je Fiorentina kod kuće slavila protiv Milana rezultatom 2:1, u utakmicama 27. kola italijanske Serije A...Rimljani su nastavili odličnim partijama i 15. pobedom ove sezone prišli na samo bod drugoplasiranoj Romi, a pobegli tri...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.