Finale Lige šampiona van Evrope?

Izvor: Sportske.net, 10.Sep.2018, 22:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Finale Lige šampiona van Evrope?

Vrlo izgledan scenario.

Poput La Lige, postoji mogućnost da će se finale Lige šampiona igrati van Evrope, a cilj je popularizacija fudbala širom sveta.

Svi znamo da kada je u pitanju fudbal, da postoje mnogo bitniji sportovi u SAD-u, pa pokušavaju na sve načine da popularizuju ovaj sport na prostorima Severne Amerike, a da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << li postoji boljeg načina od finala Lige šampiona?

Ovu mogućnost je najavio direktor medijske kuće "Mediapro", Rures.

"Vode se pregovori oko mogućnosti da se finale Lige šampiona igra u Njujorku", rekao je Rures.

Mnogi klubovi idu na pripreme upravo u SAD kako bi popularizovali ovaj sport, verovatno će meč između Đirone i Barselone u okviru La Lige biti odigran u Majamiju, a šta mislite o mogućnosti da se u Njujorku odigra finale?
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Nju Jork

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Finale Lige šampiona u Njujorku?

Izvor: Mondo, 11.Sep.2018, 09:37

Ideja postoji, razgovori se vode. Da li je moguće realizovati tako nešto?..Neko od narednih finala Lige šampiona moglo bi da bude po prvi put organizovano van teritorije Evrope. Tačnije, lokacija o kojoj se ozbiljno razmišlja i o kojoj se, na kraju krajeva, već pregovara je Njujork...Čelnici La...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.