Izvor: RTS, 11.Maj.2021, 16:25

Filip Filipović blizu prelaska u Olimpijakos

Srpski vaterpolista Filip Filipović blizu je prelaska u redove atinskog Olimpijakosa, prenose grčki mediji.
Prema navodima ovog specijalizovanog grčkog sajta Filipović je u ponedeljak bio u Atini gde je obavio pregovore, a prema nezvaničnim informacijama kapitenu reprezentacije Srbije ponuđen je dvogodišnju ugovor.

Olimpijakos je godinama u vrhu evropskog vaterpola, a u poslednje >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << četiri godine crveno-beli iz Pireja tri puta su igrali finale Lige šampiona, a 2018. godine su bili prvaci Starog kontinenta.
Filipović je trenutno član mađarskog Solnoka sa kojim je nedavno osvojio Kup Evrope u društvu Duška Pijetlovića, Radomira Drašovića i trenera Živka Gocića.
U dosadašnjoj karijeri Filipović je igrao za Partizan, zatim za Pro Reko u dva navrata i kragujevački Radnički.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

SPREMNA JE JOŠ JEDNA VATERPOLO TRANSFER BOMBA: Filipović je osam godina proveo u Partizanu, a sada ide u crveno-bele!

Izvor: HotSport.rs, 11.Maj.2021

Veliki transferi se dešavaju i u vaterpolu. Na pomolu je ogroman transfer, Olimpijakos je na korak da u svoje redove dovede srpskog vaterpolistu Filipa Filipovića. Naime, grčki velikan je Filipoviću ponudio ugovor na dve godine, i srpski vaterpolista će po pisanju grčkih medija sledeće godine...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.