Ferguson traži podršku navijača

Izvor: B92, 23.Jan.2010, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ferguson traži podršku navijača

Aleks Ferguson rekao je da razume zabrinutost navijača zbog finansijskih problema u kojima se klub nalazi, ali je zatražio od njih da pruže podršku ekipi.

Mančester junajted se nalazi u teškoj finansijskoj situaciji, klub duguje 716,5 miliona funti. Vlasnik Junajteda porodica Glejzer je u pokušaju da smanji dug od prodaje deonica sakupila 504 miliona funti.

"Porodica Mančester junajteda je pod pritiskom zbog finansijske situacije u kojoj se klub >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nalazi. Navijači su nezadovoljni, ali ne smemo da dozvolimo da nas ti problemi razdvoje", rekao je Ferguson.

"Siguran sam da su naši protivnici sada zadovoljni jer misle da nismo u dobrim odnosima sa navijačima. Ne smemo da izgubimo iz vida naš cilj - da napravimo jak fudbalski klub koji će osvajati trofeje", dodao je on.

Mančester junajted se nalazi na trećem mestu na premijerligaškoj tabeli.

Da bi ove sezone odbranio trofej u Liga kupu, Junajted mora da nadoknadi poraz iz prvog polufinalnog meča protiv Mančester sitija (1:2).

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.