Ferguson: Dominaciji Španaca se bliži kraj

Izvor: N1 televizija, 23.Mar.2017, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ferguson: Dominaciji Španaca se bliži kraj

Jedan od najboljih trenera u istoriji Aleks Ferguson smatra da će dominacija španskih klubova u evropskim takmičenjima biti prekinuta onda kada Lionel Mesi i Kristijano Ronaldo budu pri kraju karijere.

Legendardni Škotlanđanin smatra da je u svakom vremenu postojao klub ili zemlja koji su bili za stepenik iznad svih.

"Dominacija je ciklična. Devedesetih, dominirali Milan i Italija. Bajern i Ajaks su bili najbolji 70-ih, Liverpul 80-ih. Engleska je krajem prošle >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << decenije konstantno imala po tri učesnika polufinala, i to je bio vrhunac Premijer lige", rekao je Ferguson za ESPN i dodao:

Former #MUFC boss Sir Alex Ferguson believes #LaLiga dominance in Europe will end as Ronaldo, Messi pass their peaks https://t.co/Ug4E6MvFmLpic.twitter.com/zIyyj6z8AZ

"Danas su to Španci.U to nema sumnje. Ali to može da se promeni kada Ronaldo i Mesi ostare. Ko će njih da zameni?"

Drugu godinu zaredom u četvrtfinale Lige šampiona plasirao se samo jedan engleski tim, dok u sezoni 2014/15 Premijer liga nije imala nijednog predstavnika u najboljih osam. Za to vreme, španski klubovi su osvojili sve evropske trofeje u poslednje tri godine.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Ferguson: Dominaciji Španaca se bliži kraj

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Mar.2017

Jedan od najboljih trenera u istoriji Sir Aleks Ferguson smatra da će dominacija španskih klubova u evropskim takmičenjima biti prekinuta onda kada Lionel Mesi i Kristijano Ronaldo budu pri kraju karijere...Legendardni Škotlanđanin smatra da je u svakom vremenu postojao klub ili zemlja koji su bili...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.