Izvor: MozzartSport.com, 04.Dec.2020, 22:35

Fereira posle dva meseca u Brazilu ide u Katar

Ponuda koja se ne odbija

Kako stvari stoje, Abel Fereira uskoro neće znati u kojoj se zemlji budi ujutru.

Portugalski stručnjak je krajem oktobra napustio PAOK pošto je dobio iz Brazila sjajnu ponudu. A i u Solunu nisu bili baš najzadovoljniji njegovim radom. Palmeiras je platio i obeštećenje Grcima od 500.000 evra da bi Fereira dobio dozvolu da ode.

I sada nakon nepuna dva meseca, Portugalac je nadomak nove promene kluba! Štaviše, kako >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << pišu brazilski mediji, to je maltene gotova stvar, pošto se Fereira već dogovorio sa Al Rajanom. Klub iz Katara mu je ponudio ugovor života: 10.000.000 evra za dve godine!

Tu nema šta mnogo da se razmišlja, iako je jedva stigao da upozna igrače Palmeirasa. Ostalo je da se dogovore dva kluba oko obeštećenja za trenera, ali Arapi neće praviti problem da plate koliko god Brazilci budu tražili.

Trenutni trener Al Rajana je Urugvajac Dijego Agire.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.