Izvor: B92, 29.Avg.2002, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Feler i dalje ima probleme sa odbranom

Selektor nemacke fudbalske reprezentacije Rudi Feler pozvao je za kvalifikacioni mec sa Litvanijom iskusnije igrace, a u tim se vratio i Tomas Linke, koji je najavio da ce se povuci iz nacionalnog tima.

Mec sa Litvanijom na programu je 7. septembra a igra se u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2004. godine u Portugalu.

Kapiten tima Oliver Kan, Ditmar Haman, Karsten Ramelov su medju igracima koji ce biti u timu, a koji su propustili proslonedeljni prijateljski mec >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa Bugarskom.

Linke je posle junskog Svetskog prvenstva rekao da ce se povuci iz reprezentacije, ali je Feler bio prinudjen da ga pozove zbog mnogo povredjenih igraca u zadnjoj liniji tima. Od standardnih odbrambenih igraca, duel sa Litvancima ce propustiti Jens Novotni, Kristijan Verns i Marko Remer.

Mec u Kaunasu bice prva utakmica Nemacke u kvalifikacijama za EP, a tek druga ukupno posle neocekivanog uspeha na Svetskom prvenstvu, kada su popularni "panceri" stigli do finala.

Spisak igraca:


Golmani: Oliver Kan (Bajern Minhen), Jens Leman (Borusija Dortmund)

Odbrana: Frank Baumann (Verder Bremen), Ingo Herc (Hamburger), Sebastijan Kel (Borusija Dortmund), Tomas Linke (Bajern Minhen), Kristof Mecelder (Borusija Dortmund), Karsten Ramelov (Bajer Leverkuzen), Kristijan Cige (Totenhem)

Sredina terena: Mihael Balak (Bajern Minhen), Jerg Beme (Salke 04), Torsten Frings (Borusija Dortmund), Dietmar Haman (Liverpul), Jens Jeremies (Bajern Minhen), Bernd Snajder (Bajer Leverkuzen)

Napad: DZerald Asamoa (Salke 04), Karsten Janker (Udineze), Miroslav Kloze (Kajzerslautern), Oliver Nojvil (Bajer Leverkuzen), Aleksander Cikler (Bajern Minhen)

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.