Fantasy Premijer liga: Bane se isplatio

Izvor: Mondo, 24.Avg.2012, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fantasy Premijer liga: Bane se isplatio

U iščekivanju drugog kola Premijer lige i Mondo Fantasy igre sumiramo rezultate prve runde u kojoj je učestvovalo 4.700 ekipa.

Virtuelni menadžeri Premijer lige su na startu takmičenja najviše poverenja imali u srpskog defanzivca iz redova Čelsija, te je Branislava Ivanovića u svoj tim uvrstilo čak 53, 5 odsto učesnika.

Potom slede: David de Gea (28,1 odsto), Nemanja Vidić (27,9), Jaja Ture (25,8) i Fernando Tores, koga je odabralo 25,5 odsto takmičara. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

Od prošlog petka do sada najčešće su u tim uvršteni, a potom eliminisani iz istog: Serhio Agero, Daniel Ager, Ramires, Aleks Song i Rio Ferdinand.

Najviše poena u minulom kolu je onima koji su ga stavili u ekipu doneo Miču (ukupno 16), dok su Nejtan Djer i Mladen Petrić "zaradili" po 13. Ipak, najviše Mondo Fantasy igrača se obradovalo učinku Baneta Ivanovića (dva gola), koji im je doneo 12 poena.

Još nije kasno da se priključite Mondo Fantasy Premijer ligi. Ukoliko već imate nalog možete ga ponovo iskoristiti, a onima koji do sada nisu učestvovali u ovakvim igrama savetujemo da najpre pročitaju pravila. Sva eventualna pitanja možete nam uputiti i na Facebook stranici Mondo Selektor.

Tim za predstojeće kolo možete da sastavite do subote u 13 časova, pola sata pre početka prve utakmice 2. runde Premijer lige.

Posle prvog kola lidersku poziciju zauzima tim Chelsea, čiji su fudbaleri prikupili ukupno 95 poena. Ali prvenstvo je dugo, imate sasvim dovoljno vremena da nadoknadite razliku i možda baš vi osvojite letovanje za dve osobe.

(MONDO)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.