Evandro strelac u pobedi Eštorila

Izvor: B92, 08.Dec.2012, 13:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evandro strelac u pobedi Eštorila

Bivši fudbaler Crvene zvezde Brazilac Evandro bio je jedan od najboljih igrača u pobedi Eštorila nad Vitorijom Setubal rezultatom 3:0.

Premijerni meč 11. kola doneo je Eštorilu treću pobedu u četiri poslednja meča, a bivši plejmejker 'crveno-belih' bio je strelac drugog pogotka na utakmici u 53. minutu.

Golove su postigli još i Luis Leal u 28. i Džeferson u 76. minutu. Eštoril se sa sada nalazi na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << petom mestu sa 15 bodova, ali i utakmicom više, a ostali mečevi 11. kola portugalske lige igraju se tokom vikenda.

Evandro se nakon kritika trenera Marka Silve kako nije dovoljno spreman nametnuo i uspeo da veže četiri uzastopna meča u startnoj postavi, što je krunisao pogotkom.

"Presrećan sam zbog postignutog gola, jer ga nije bilo skoro tri meseca. Mnogo mi je pomogla podrška saigrača, zbog njih sam se vrlo brzo uklopio ovde i mislim da sam sada potpuno spreman za nove izazove", rekao je Evandro nakon susreta sa Vitorijom.

'Maestro' je u redovima vicešampiona Srbije proveo dve sezone, a na početku ove je napustio klub. Odigrao je ukupno 49 utakmica i postigao 16 golova.

On je izjavio i da mu je vreme koje je proveo u Crvenoj zvezdi donelo veliki napredak u karijeri, i da je zbog toga spreman za sve izazove koji ga čekaju u prvenstvu Portugala.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Robi Kin prva želja Harija Rednapa

Izvor: B92, 08.Dec.2012

Menadžer KPR Hari Rednap planira da u januarskom prelaznom roku dovede napadača Los Anđeles Galaksija Robija Kina...65-godišnji Rednap trebalo bi da se sastane sa vlasnikom kluba Tonijem Fernandesom tokom nedelje kako bi razgovarali o mogućim pojačanjima, koja bi izvukla klub sa dna tabele...MLS...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.