Efesu drama protiv Barse u Istanbulu

Izvor: B92, 09.Dec.2016, 20:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Efesu drama protiv Barse u Istanbulu

Košarkaši Anadolu Efesa pobedili su Barselonu na svom parketu posle dramatične završnice sa 72:68, u duelu 11. kola Evrolige.

Efes je vodio tokom većeg dela utakmice, imao je 15 poena prednosti u trećem periodu, ali je na kraju umalo ispustio trijumf.

Katalonci su u poslednja dva minuta sa tri vezane trojke (Renfro, Doelman, Rajs) poveli sa 68:66, ali su u narednom napadu odigrali očajnu odbranu pa je Danston pogodio uz faul, aposle promašenog slobodnog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bacanja domaćin je ubacio još dva poena.

Trojku za pobedu na drugoj strani promašio je Rajs.

Ovo je treća uzastopna i ukupno šesta pobeda ekipe Velimira Perasovića, dok je Barselona pretrpela četvrti poraz u poslednjih pet mečeva i sada ima skor 5-6.

Tomas Ertel imao je 14 poena i 3 asistencije, Grendžer je ubacio 16 poena uz 5 asistencija, a Braun je dodao 9 poena i 5 skokova. Kod gostiju, Rajs je ubacio 22 poena uz 7 asistencija, a Tomić, Renfro i Doelman dodali su po 8 poena.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.